Онлайн среща очаква кандидатите за Медицинския

MU

Въпросите, вълнуващи бъдещите студенти на Медицинския университет в Пловдив, които ще кандидатстват през 2021, може да бъдат зададени на онлайн среща.

От МУ – Пловдив оповестиха на университетския сайт, че на 27 февруари (събота) председателите на изпитните комисии очакват кандидат-студентите в електронното пространство. Медиците ще отговарят на въпроси, свързани с кандидатстването  през 2021 година.

Срещата започва 11:00 и ще продължи до 12:30. Броят на участниците е ограничен до 500. Микрофоните им ще се включват от оператор при подаване на сигнал. За участието е необходимо да бъде инсталиран Zoom Meetings, а всички технологични подробности са посочени на сайта на Медицинския университет – Пловдив.

За да отговорим на максимален брой въпроси, можете предварително да ги изпратите на e-mail: ksk@mu-plovdiv.bg, най-късно до 26 февруари, информират медиците.

Както novoplovdiv.com писа, Медицинският университет – Пловдив е в призовата тройка по цитируемост. Той заема трета позиция измежду 52 висши училища в страната, като h-индексът се отнася за научните документи, публикувани в  периода 2015 – 2019.

Медицинският университет бележи устойчиво присъствие във водещи класации.