АМТИИ ректорът говори за облачната платформа

prof. toni shekerdzhieva-novak

Вече четвърта седмица АМТИИ провежда онлайн лекции и упражнения и въпреки кризата нашите студенти получават качествено обучение –благодарение на ангажираността и отговорността на всеки един от нас, посочва проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак, ректор на АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев”. Обръщение към колегиума във връзка с предстоящото въвеждане на облачната виртуална платформа направи ректорът.

Дигитализацията и въвеждането на облачните услуги беше важна част от платформата, с която представих пред Вас визията си за развитие на Академията. Скоро след като встъпих в длъжност, задействах процедура по въвеждане на услугата Gsuite for Education за нашите нужди, а от миналата седмица реализацията й е факт.
Някои от Вас са запознати и с google classroom, онлайн приложение за организация на дигитални курсове, с възможност за качване на задачи и материали от различен тип.
Голямата добавена стойност от услугата е в интеграцията на всички компоненти, което ще ни позволи да поддържаме по-лесно контакт един с друг и с нашите студенти от разстояние в това извънредно положение, става ясно от обръщението на АМТИИ ректора.
Няма да престана да Ви благодаря за отношението към професията, за организираността ви в този необичаен за всички ни момент, за креативността Ви при провеждане на този тип обучение, за обгрижването на студентите ни. Студентите ни ме възхищават с отдадеността си към учебния процес и жаждата за знания, обобщава проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак.