Нови курсове по руски

novi kursove po ruski

Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни стартира през октомври Центърът за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 и B1 – за средно напреднали и напреднали, както и руски език за ученици между 1-и и 5-и клас.

Богатата палитра от възможности за развитие, която предлага владеенето на руския език, води до засиления интерес на курсисти на всякаква възраст, посочват организаторите.

Обучението осъществяват русисти от Пловдивския университет с дългогодишен опит в преподаването на руския език като чужд. С помощта на методи с доказана ефективност преподават системни и последователни знания като добра основа за постигане на индивидуалните цели на всеки курсист – любителски, кандидат-студентски или работни.

Детският курс се провежда предимно в съботните дни в Центъра за руски език и култура в Новата сграда на Пловдивския университет.

Крайният срок за записване за новите курсове е 10 октомври 2018 г. Желаещите трябва да изпратят две имена, възраст, актуален телефонен номер и избраното езиково ниво на електронен адрес: rumir.plovdiv@gmail.com. Или да позвънят на: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова.