Апологиада от артмениджъри и артпиари на сцената в „Тракарт“

amtii

Двоен празник за доц. д-р  Любомир Караджов

Публично защитават дипломните си проекти завършващите артмениджъри и артпиари от Випуск 2017 на АМТИИ. Дипломантите презентират написаното на сцената в културния център „Тракарт“.

Това е тринадесетият курс от магистратурата „Артмениджмънт“ и седмият от „PR на арторганизации“. За тези години през двете специалности са преминали  изявени български творци, настоящи ръководители на драматични и куклени театри, опери, симфонични оркестри, модератори на международни танцови и театрални фестивали.

Дипломните проекти на студентите развиват теоретични и теоретико-практични теми в сферите на театралния и музикалния мениджмънт, управлението на комуникациите на поп-опери, хорови колективи, алтернативни сцени за модерно изкуство, маркетингови идеи за разпространение на печатни издания, сравнителни анализи на антична и съвременна социална комуникация.

docent ljubomir karadzhovС качеството на своето обучение АМТИИ затвърждава името си на висше учебно заведение с голям принос за развитието на артистичната среда в Пловдив и страната, а възпитаниците на тези специалности формират стандарти в артмениджмънта и арт комуникациите.

Днес е двоен празник за преподавателя от АМТИИ доц. д-р Любомир Караджов. Неговите дипломанти демонстрират усвоени иновативни познания в сферата на артпиара, а известният тв журналист, който сега композира на академичната арена, празнува и рожден ден.

Честитим му празника с глазура от артпожелания!