Подаръци от US посолството за малки пациенти

2.Komplektite-za-deza-sa-dareni-v-2-kliniki-na-UMBAL-Sveti-Georgi

Книжки, комплекти за рисуване и играчки са при малките пациенти в две клиники на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД – Пловдив. Дарението е от US посолството в България. Благородният жест се осъществява партньорски с Американската търговска камара и компаниите „AbbVie“, CMS, „Coca-Cola“, „ContourGlobal“, IQVIA, „McDonald’s“, PwC, „Sensata“, „Woodward“, „Hilton“ и JDE.

20 комплекта с книжки, пособия за малки художници и играчки бяха доставени на момчетата и момичетата, настанени в Клиниката по детска хирургия. Изключително мил жест! Благодарим и от името на нашите пациенти, сподели проф. д-р Пенка Стефанова, началник на Клиниката. Професор Стефанова изрази надежда, че и в бъдеще ще продължи доброто сътрудничество с посолството на САЩ у нас.

1.Ekiput-na-Klinikata-po-pediatria-s-daritelite-ot-Amerikanskoto-posolstvo

Други 85 комплекта с книжки, пособия за рисуване и играчки получиха малките пациенти на Клиниката по педиатрия. Те са предназначени за деца на възраст над 2 години. Дарението бе предоставено на проф д-р Иван Иванов, началник на Клиниката. От своя страна, той изказа благодарността си за неочаквания жест.