„Пътуване към острова на духа” представиха в НБ „Иван Вазов”

Книгата на Продрум Димов „Пътуване към острова на духа” представиха снощи в Народната библиотека „Иван Вазов”. Продрум Димов е автор поетични книги за деца: „Рой звездици”, „Весело утро”, „Моята България”, „Чудното прозорче”, както и на три стихосбирки за възрастни: „Къде е снопът ти, Кубрат?”, „Новите граници” и „Ако те няма!”. В творческата му биография влизат и сборници с разкази, епиграми, очерци и интервюта, между които „Горещи години”, „Споделено завинаги”.

Плод на неговото дългогодишно творческо сътрудничество с редица известни български поети и писатели е поредица от художествено–документални книги, като: „Незаглъхващи мигове”- Христо Радевски, „Докосвания” – Дамян   Дамянов,”Струйки от чистия извор” – Яко Молхов и др.

Продрум Димов е дългогодишен секретар на Клуба на дейците на културата – Пазарджик. Организирал е стотици срещи с изтъкнати български поети, писатели, артисти, художници, журналисти и музиканти. Член е на Съюза на българските писатели, посочват домакините от НБ „Иван Вазов”.