Записването за курсовете по руски език продължава

Kursove po ruski

Продължава записването за курсовете по руски език за студенти, ученици и възрастни, които ще стартират през месец март в Центъра за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 – средно напреднали, и руски език за ученици между 1-и и 5-и клас.

kursove ruski ezik

 В началото на учебната 2017-2018 година ПУ „Паисий Хилендарски“ стартира първа серия от курсове по руски език, за които се записаха курсисти на всякаква възраст.

Преподавателите русисти на Пловдивския университет се стараят да удовлетворят индивидуалните потребности на всеки курсист – от подготовка за обучение в Русия на кандидат-студенти до изучаване на руски език за работни цели. Детският курс се провежда предимно в съботните дни с помощта на интерактивните ресурси на Центъра за руски език и култура в Новата сграда на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Крайният срок за записване за новите курсове е до 9 март 2018 г. Желаещите да се включат в избраното езиково ниво, могат да се запишат чрез онлайн форма на следния директен линк: http://rumir.uni-plovdiv.net/registracia.  Допълнителна информация може да се получи на телефонен номер: 0879 481 381, лице за контакти – Анастасия Кехайова.