Миска от УХТ с покана за клип, мистърът е пристрастен към фитнес залата

vodeshto foto

Корона за Мис отнесе Мария Маринова, п ървокурсничка от специалността „Технология на месото и млякото“ на Университета по хранителни технологии. Мария спечели вота и на журито, и на публиката. Предизвикателство беше за мен, вълнуващо и забавно. Трудно ме навиха, искам да изтъкна Виолета Тодорова, която ми повлия. Мария се пусна в дефилето на кандидат-миските и по жълт бански, а официалното й облекло предварително беше сигнализирало, че тя е фаворит за титлата .

publikata

Короната задължава. Сега трябва да бъда пример за всички студенти. Очаквам положителни реакции в университета за този успех, сподели още Мис УХТ 2016. Тя получи примамливата покана да участва в бъдещ клип на вокалиста, гостувал в нощния пловдивски клуб, където се състоя кастингът.

Ивайло Йорданов от „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти“ е Мистър УХТ 2016.  Той демонстрира овладени прийоми на подиума и бързо предизвика адмирации. Конкуренцията беше много голяма, а усещането – уникално. Винаги съм мечтал да получа тази титла, директен беше Ивайло. Амбициран е да продължи с участията в кастинги и споделя, че е фен на бързата скорост. Пристрастен е към фитнес залата. За фитнес страстите си разкри и миската Мария Маринова.

miskata i mistyryt

Нейни подгласнички са Олга Христозова и Стоянка Русева. Тройката от Мистър УХТ 2016  оформиха Георги Костадинов и Мирослав Колев.

Станимир Стойчев спечели приза на публиката при мъжете.

Парични и предметни награди бяха раздадени на призьорите.