Акушер-гинеколозите от доболничната конферират в Пловдив

Dotsent Petyr Petrov d.m.n.

       Седмата национална конференция на акушер-гинеколозите от доболничната помощ започва днес в Пловдив. Тя ще бъде открита  в 18.30 часа в Конферентната зала на хотел „Санкт Петербург“. Очаква се засилено присъствие на лекари от цялата страна. 25 са регистрираните в програмата презентации. След откриването на конференцията ще бъде направена и презентация на списание „Съвременна медицинска наука” – официално издание на Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ, информира председателят  доц. д-р Петър Петров, д.м.н.

         Акцентите на конференцията са поставени върху значими медицински проблеми в доболничната акушеро-гинекологична помощ.  Известни специалисти в българската гинекология ще представят актуални теми от съвременното й развитие.

         Нови лекарствени продукти и диагностични методи от сферата на гинекологията, както и медицинска апаратура ще бъдат представени по време на конференцията. В нейните рамки е включено и мащабно фармацевтично изложение с участието на водещите компании в областта на женското здраве.