Истински истории за секс, любов и психотерапия

deistvai kato-pantone

 „Мъжете на моята кушетка“  е част от поредицата „Психология за всеки ден“ на ИК „Хермес” и сред новите заглавия на издателството.

Когато Бренди Енглър се дипломира като сексолог и отваря собствен кабинет в Манхатън, тя смята, че клиентелата й ще се състои основно от жени. Очаква я обаче голяма изненада: повечето й клиенти се оказват мъже. Когато става дума за сексуални проблеми, мъжете са много чувствителни и далеч по-склонни да потърсят помощ. Проблемите им са от най-различно естество: от импотентност до пристрастеност към секса; от неизлечимо женкарство до болезнена срамежливост; от садистични наклонности до пристрастеност към порното; от желание за секс с проститутки до различно либидо на партньорите… Пациентите на Бренди Енглър са мъже с всякакви професии и от всякакви социални прослойки. И все пак има едно нещо, което ги обединява. Нещо, което е в основата на всичките им проблеми: нуждата им да обичат и да се чувстват обичани.

Д-р Бренди Енглър е написала една увлекателна книга, която едновременно с това обогатява общата и сексуалната култура на читателя. „Мъжете на моята кушетка“ досега е продадена в повече от 15 страни, а правата за филмирането й са закупени от ABC Television Studios, които планират да направят минисериал по книгата. Продуцент ще бъде Уорън Литълфийлд, продуцентът на нашумелия сериал „Грозната Бети“.

Д-р Бренди Енглър притежава докторска степен по клинична психология. Живее в Лос Анджелис, където има частна практика, и е щастливо омъжена.